Vi har ett gästrum, byggt 2003, med litet fönster och del av taket sluttande. Vi laserade både panelen i taket och på väggarna. Jag vill göra det ljusare. Hur ska jag tvätta väggarna innan ny bahandling? Ska jag använda någon täckande vit lasyr, och kanske stryka på några varv? Vad säger du?

 

Svar;

Börja med att tvätta dina väggar med målartvätt och vatten. Efterskölj försiktigt med rent vatten och en svamp. När du sedan skall måla finns det en kanonbra lasyr som heter Herdins Tak&Panelvit, denna lasyr finns i tre olika varianter, VIT – ger ytan ett lätt vitt utseende.    EXTRA VIT- ger en mer vitare yta fast låter ändå träådringen skina igenom, HEL VIT – är en täckande vit lasyr som ger precis som det låter en helt vit yta.

Kolla mera här; http://www.herdins.se/ytbehandling-tra/tak–och-panelvitt__62

Ha det gött!!
Mvh; Henke