Nu ligger det lite fler frågor & svar på sidan..

Tjena allihop!

Nu har jag lagt in lite fler svar på de frågor som ni skickar till mig. Det är oerhört kul med alla era frågor och jag hoppas att mina svar hjälper er i erat målande och tapetserande och övrigt hemmafixande.

På sidan Frågor& Svar så finns det olika underkategorier, b.la Målning inomhus, Målning utomhus osv. detta för att ni lättare skall hitta svaret på er specifika fråga.

De svar jag lagt in nu ligger under kategorin Målning inomhus.. kolla här :http://www.henkesmalartips.se/sv/fragor-och-svar_malning-inomhus.html

Ha det så gött så länge och tänk på att snaaart är det vår:-)  Hälften av Februari har redan gått…..snart Mars, sedan blir det bara bättre å bättre 🙂

Och en liten påminnelse! GLÖM INTE  bort den nya otroligt vackra tapetkollektionen VINTAGE från Eco-Boråstapeter som kommer den 22.e Februari..inte så långt kvar nu 🙂    www.henkesmålarshop.se  – shoppen för den seriösa hemmafixaren…..

Mvh; Henke