Nu har jag lagt in mera mejlfrågor i ”Frågor& Svar”..

Tjena allihop!

Nu har jag uppdaterat sidan Frågor& Svar med lite fler mejlfrågor. Samtidigt vill jag dela med mig av några fina bilder från just en av er där ute som har använt sig av mitt frågeformulär ” Frågor& Svar”.

Fantastiskt kul att kunnat hjälpa till tycker jag, det är oerhört kul och inspirerande att få höra och ibland även se hur det blir med det ni håller på att renovera.

Samtidigt vill jag passa på att uppmärksamma er alla på att det nu är julkampanj i webshopen. Där finner ni julklappar till den där i släkten eller kompisen som ju har allt och som man inte riktigt vet man man skall ge i klapp på julafton, så varför inte ge bort en utmärkt pensel eller något annat fint som faktiskt gör att den som får klappen kan skapa något himla käckt! eller hur.. ? 🙂

Om ni som är i webshopen har ett Facebook konto så blir jag väldigt glad ifall ni trycker på GILLA -knappen.

Men som jag nämnde ovan i texten så har jag fått fina bilder från ett par som renoverat ett rum, det blev jättebra tyckte jag och det är extra kul att fått tillåtelse från dem att publicera bilderna här på sidan.

Jag har en liten ide´om att ni som vill dela med er av bilder på det ni renoverat och få det publicerat här på sidan så kan ni bara mejla till mitt frågeformulär så kanske de dyker upp här:-)

Här kommer bilderna , titta och låt dem inspirera i ert egna renoverande!

Ha en fantastisk helg och sköt om Er !

Mvh; Henke

Bra underarbete !

Rätt sätt att måla väggar på, roller på förlängningsskaft! Bra!

Rätt sätt att slipa väggar på , ledbart slipverktyg på förlängningsskaft, sparar tid och kraft!

Renoverande blir ofta till sent på kvällen…:-) Fint golv växer fram! 🙂

Fondvägg till vänster i bild..:-)

Nästan klart….

Vem kan inte trivas i det här vackra sovrummet…:-) Mycket bra jobbat !

Jag tycker det ser ut som om grenmönstret på överkastet ringlar sig över sängen och upp på väggen för att blomma ut…snyggt!