Nu finns det två nya snygga tapetkollektioner…

Tjena !

Nu finns det två nya snygga tapetkollektioner att dregla över i min webshop. Eco Almost White och Boråstapeters Karlslund.

Båda väldigt fräscha och oerhört vackra på sina egna sätt, Almost White ger dig tapeter som nästan är vita, eller drar år det varmvita hållet, vissa med lite metallicstänk som piggar upp dina väggar och skapar coola effekter i rätt belysning.

Boråstapeter Karlslund är så vacker att man nästan tappar andan! Här har man bl.a hittat mönster från sina arkiv och gett dem nytt liv och dessutom i Easy-up kvalité vilket gör att de är busenkla att tapetsera med.

Så för er som går och funderar på de sista julklapparna eller på vad ni skall kunna ge bort som både överraskar och engagerar samt skapar känslor som räcker länge, kan jag tipsa om dessa två tapetkollektioner som verkligen sprider glädje:-)

http://www.henkesmalarshop.se/sv/artiklar/tapeter/eco-almost-white/index.html     Almost White

http://www.henkesmalarshop.se/sv/artiklar/tapeter/borastapeter-karlslund/index.html   Karlslund

Ha det gött!!

Mvh; Henke