Snart är det julkampanj i butiken…

Hej allihop!

Det börjar så sakta dra ihop sig till juletider, även om det kanske inte just nu känns så värst ”juligt” ute, ingen snö och bara grått och småtråkigt….MEN det kan ju slå om och bli vinter, och jul är ju inte än på några veckor, så misströsta inte!!

Till jul är det väldigt många som renoverar i sina hem, vi säljer just nu en massa tapeter och penslar mm  och folket i stugor och lägenheter osv. grejar som aldrig förr!!

Men alla kanske inte hinner  tapetsera och lägga golv , kakla köket osv innan jul, då passar det ju extra bra att få eller ge  någon man känner ett Presentkort på lite tapeter, och penslar och såna grejer!

Just därför kommer snart en Julkampanj att infinna sig  på WWW.henkesmålarshop.se , så passa på att hoppa in i butiken och håll utkik efter min Julkampanj med fina julerbjudande osv osv..Glad

Jag får just nu en massa frågor om målning av spänntak, dvs tak som är av papp som sedan limmats på en juteväv i taket. När man målar dessa tak är det oerhört viktigt att man gör rätt och använder rätt sorts färg. Använd en  oljeburen färg! Vattenburen takfärg fungerar inte dessvärre, taket kan i värsta fall trilla ner och det är ju inte så kul.

Måla flödigt med färg och ventilera ordentligt eftersom oljefärg tyvärr luktar en hel del lösningsmedel. Kolla även min video om hur man målar spända papptak: http://www.henkesmalartips.se/sv/video_mala-spanda-papptak.html

Ha det gött!!

Mvh; Henke

Bild nedan från malartradition.se

Spänt papptak när det är som vackrast!