Nu börjar våren så sakteliga…

Nu börjar våren så sakteliga sprida sig över vårt avlånga landGlad

Och med våren så brukar tankar kring utvändig målning dyka upp bland oss, kanske är det dags att måla huset, eller sommarstugan eller lite trädgårdsmöbler, olja altandäck osv, osv.

På färgsidan så kommer det lite nyheter, bla från Jotun som i år firar 40 år för DEMIDEKK. Det dyker upp en ny familjemedlem i Demidekk familjen, denna gång är det DEMIDEKK Ultimate HELMATT. Riktigt spännande fasadfärg som alltså ger en helmatt yta. Det blir allt vanligare att vi vill måla med matta färger, det är ju inte bara skydd vi är ute efter när vi målar, det skall även skapa känslor. Jotun vill med sin helmatta fasadfärg både skapa en spännande känsla hos oss, och samtidigt borga för att vår fasad är skydda mot väder och vind i många år.

Så går ni i målningstankar så tycker jag absolut att ni skall kolla in Demidekk Ultimate Helmatt.

Ha det gött så länge!

Mvh; Henke