Eco-Boråstapeter släpper ny kollektion!

Tjena allihop i sommarvärmen!

Här kommer information om Eco-Boråstapeter´s nya kommande kollektion EVERYDAY.

Den släpps den 19.e juni och innehåller 35 nya fräscha tapeter som passar varje dag i varje rum. Naturligtvis i Easy-up kvalite´ vilket gör den lätt att tapetsera med.

Kollektionen innehåller ljusa fina mönster men även lite mörkare , med inslag av silverblänk mm. Det finns även en helt ny enfärgad del i kollektionen som passar precis överallt!

Så håll utkik om du går i tapettankar, den 19:e juni är det alltså dags för denna nyhet på tapethimlen:-)

Ha det gött!!

Mvh; Henke

 

Bild och text nedan från Eco-Boråstapeter.se

Boråstapeters tidlösa mönster får vardagen att grönska

Boråstapeters nya kollektion Every Day är framtagen för att passa hemmets alla rum. Och de böljande mönstren med grafiska inslag ska vara lätta att tycka om och trivas med länge, länge. Tapeterna vänder sig till alla som vill skapa en skön, ombonad känsla hemma utan att den upplevs tillrättalagd eller avancerad.

– Det är det genomgående nordiska avtrycket som vi har velat fånga i våra tapeter, berättar Ingela Wingborg, ansvarig designer på Boråstapeter. Med böljande, slingrande mönster som tar in växtligheten i hemmet får vi en ljus stil som håller över tid utan att vara alltför klassisk.

Kollektionen Every Day andas en folklighet som gör tapeterna lättplacerade i husets alla rum. Boråstapeter ser många spännande kombinationsmöjligheter i den växtinspirerade designen med sina grafiska inslag, dämpade färger och pudertoner. Det här är en tapetkollektion som ska förhöja den vardagliga hemmamiljön på ett så naturligt sätt som möjligt.

Kollektionen Every Day finns ute i butik från 19 juni.