Hej på er allihop!

Nu har min sida fått nytt utseende, hoppas ni gillar detGlad passar på att skicka ett STORT TACK till Daniel Askås på Askås.se som fixat med sidan!!

Det har varit lite dåligt med inlägg från min sida på ett bra tag, jag driver ju den här sidan på min fritid, och dessvärre har jag haft fullt upp med mitt ordinarie arbete så jag har inte hunnit med det jag skulle vilja på henkesmålartips.se, men nu tänkte jag ta mig i kragen och se till att dela med mig av mina tips och råd till er, jag och min sambo skall bygga ut vårt hus och detta tänkte jag dela med mig av i form av text, bilder små filmer osv, samt en del andra projekt.

Det är mycket att tänka på när man skall bygga om eller till sitt hus, det skall fixas bygglov och man skall ordna med ritningar, och ha en kontrollansvarig person mm, mm. allt detta och mycket mer kommer under våren och sommaren.

Så tills nästa gång, sköt om er och TACK för att ni är på min sida och läser och kollarSkrattande

Mvh; Henke