Vintern dundrar på och än är det långt till våren…

Vintern dundrar på , och än är det långt till våren, passa på att pigga upp tillvaron med att måla om där hemma, Alcro släpper en ny golvfärg, som är slitstark och vattenburen, mycket bra tycker jag! Att måla om sitt golv är inte så svårt men förändrar väldigt mycket, använd eran fantasi, använd gärna schabloner mm, för att göra spännande mönster på golvet.

Ha det gött !!

Med vänlig hälsning; Henke

Texten och bilderna nedan är från Alcro .se.

Alcro Entré ger vackra, miljöanpassade och slitstarka golv

Målade golv kommer allt mer och många frågar om råd kring golvmålning. Alcros svar är en helt ny golvfärg som är slitstark trots att den är vattenburen. Alcro Entré ingår i ett komplett sortiment av golvfärg som täcker alla måleribehov.

Alcro Entré passar lika bra på trägolven hemma som på betongen i källargångar och villagarage. Färgen har en hög glans som gör den vacker och lika slitstark som tidigare lösningsmedels-burna produkter. Dessutom torkar den snabbt vilket gör att man spar arbetstid och snart kan flytta in i rummen igen.

– Tidigare har man nöjt sig med att sätta färg på väggarna, men nu har det blivit vanligare att även måla tak och golv. Att ge golvet en spännande accentfärg och låta väggarna vara vita är ett enkelt sätt att sätta personlig prägel på ett rum. Du kan också använda dig av mönster, till exempel måla rutigt, randigt eller göra vackra schablonmönster, säger Maria Midby Arén på Alcro.

Alcro Entré finns i butik i slutet av februari.