Ny kollektion Hanna Werning..

Tjena i sommarvärmen!!

Äntligen har vi fått härligt sommarväder med sol och värme!  Helt kanon, även om man inte har semester. MEN om det skulle bli någon regnig dag så passa på att kolla in Boråstapeters nya kollektion av Hanna Werning , den är helt grym! ,med fantastiska färger och mönster som verkligen piggar upp och sätter i gån fantasin och skaparglädjen! Finns i butiker nu, och även i www.henkesmålarshop.se inom kort!

Nytt i min shop är det det snart även går att KÖPA TAPETER där, så håll utkik i shopen framöver

Hoppas att ni alla njuter av sommaren på bästa vis och göttar er ordentligt!  , själv skall jag släppa loss hårdrockaren i mig under kommande helg , med både IRON MAIDEN och The Big Four med bla METALLICA på Ullevi i Göteborg är ju en händelse som absolut inte får missas ifall man gillar heavymetal!!

Ha det gött och Up the Iron´s !   till alla metalfans ..ses i Götet !!

bilder nedan är från Hanna Werning   Boråstapeter.