Alcro släpper en ny grundfärg…

Hej allihop!

Alcro har precis släppt en ny grundfärg, Alcro HÄFTA.

Det här är en grundfärg för hårda ej sugande ytor. Den har mycket god vidhäftning och en bra utflytningsförmåga. I första hand är produkten för ytor inomhus men kan även användas på detaljer utomhus som inte kräver rostskyddsbehandling. Med sin mycket goda utflytningsförmåga är den särskilt bra till släta industrilackerade inredningsdetaljer som t.ex. lister, köksluckor och dörrblad men går även bra till, aluminium, koppar, galvade/förzinkade ytor och hård PVC. Häfta är övermålningsbar med Alcros vattenburna täckfärger.

Jag har testmålat lite och kan säga att den är lite tunnare än vanlig grundfärg, den flyter ut väldigt bra och lämnar inte så mycket penselränder.

Detta är ju extra bra när man målar om sitt gamla soffbord eller köksluckor där man ju vill ha en så slät och fin yta som möjligt.

Jag använde ANZA Premium lackpensel när jag testmålade på en slät lucka, har inte testat med en roller men kan tänka mig att en skumgummiroller skulle funka alldeles utmärkt till målning av bord, dörrytor, köksluckor osv.

Så bara att rusa till din färgfackhandel och köpa Alcro HÄFTA…en häftig grundfärg helt enkelt

Ha det gött !!
Mvh; Henke