Alcro färg har ett nytt målningsverktyg som heter Quick-Brush.

Måla ditt hus snabbare !

Alcro har kommit med ett verktyg som underlättar vid målning av din husfasad. Den heter QUICK-BRUSH, det är en tryckspruta med en pensel till som gör måleriarbetet så mycket lättare och roligare! Den är gjord för Alcro Bestå eller Alcro Stugfärg, dvs vattenburna fasadfärger. Man häller upp sin färg i behållaren, pumpar sedan upp trycket i behållaren, och sedan är det bara att trycka på avtryckaren på penseln och måla på.! Färgen kommer ut genom 4 små hål i penseln som gör att färgen är lätt att fördela på fasaden, behållaren kan man fästa på ryggen så att man enkelt kan bära med sig färgen under arbetets gång. Jag kan rekommendera Quick-Brush särskilt vid målning av takfot, vindskivor osv, som är svåråtkomliga ytor, då slipper man ha med sig färgburk,pensel ,spannnes( krok att hänga burken i på stegen) osv upp på ställningen eller stegen. Bara att spänna på sig Quick-Brush och upp och måla, väldigt enkelt och väldigt kul, och det är ju just det man skall ha när man målar. Finns att köpa i t.ex Coloramabutikerna ca pris 895:-

Ha en riktigt kul målarsommar !

Mvh: Henke