Anzas Pro-serie ,har fått en grundlig genomgång..

Här kommer lite nytt om penslar från ANZA, dessa går naturligtvis att köpa på www.henkesmalarshop.se   när de lanseras i oktober

Text och bild nedan är från anza.se

Anzas Pro-serie har fått en grundlig genomgång för att svara upp till yrkesmålarnas höga krav. Erfarna målare har fått tycka till om penslarna – och i labbet har de utsatts för ett flertal tuffa tester.

Som en följd av detta har flera av Pro-penslarna uppdaterats med ny eller rejält förbättrad inlaga och nytt skaft. Två penslar är dessutom helt nya bekantskaper för målarna: en snedställd ovalpensel och en lång vinkelpensel.

Hela den nyrenoverade Pro-serien finns i handeln från och med oktober 2011. Samtliga penslar har mjuk inlaga av syntetborst, hög kapacitet och rostfritt, kraftigt bleck. För målaren innebär det en behaglig målningskänsla, perfekt sparmålningsförmåga och extra jämn färgutläggning.