Webshopen alldeles snart klar, och lite vårnytt från Alcro

Hej på er alla!
Nu börjar så sakteliga våren att pressa sig fram över vårt land, och det känns ju gött eller hur!. Efter en lång vinter så känns vårsolen väldigt efterlängtad iallfall av mig

Jag har tillsammans med min fenomenala webmaster Daniel Askås,som har lagt ner ett helt grymt bra jobb (vet inte hur jag skulle kunna lösa allt detta utan hans ovärderliga hjälp!!) samt lite fler personer på Askås I&R AB, som pushat och inspirerat, jobbat fram en webbshop som har öppningspremiär imorgon (fredag 1 April) är det tänkt, och det är inget aprilskämt!

Henkesmalarshop.se kommer att vara en webbshop där ni skall hitta riktigt bra proffsgrejer som ser till att ni lättare kan förverkliga de renoveringsprojekt ni håller på med. Jag har testat dessa penslar, rollers och övriga verktyg och vet att detta är bra grejer, efterhand så kommer jag att fylla på med fler artiklar för att ni lätt skall kunna hitta det ni behöver.

I många av de mejl jag får från er som fixar och grejar så frågar många om vilka penslar som är bäst till t.ex snickerimålning , eller vilken rulle som passar bäst för tak eller väggmålning osv. Så med detta som bakrund så har jag knepat ihop en webbshop där ni skall hitta de saker som ni behöver på ett lätt och enkelt sätt. På en del varor kommer det att finnas små videofilmer som beskriver verktygets funktion samt hur du använder det på rätt sätt. Vi producerar film för tillfället så allt är inte riktigt klart än men det kommer så fort det bara går:-)

Naturligtvis följer det med skötselråd och övriga små tips som kan förenkla för er. Hoppas att ni tycker shoppen är bra, hör gärna av er till min mejl med kommentarer, såväl bra som dåliga. Och som sagt FREDAG 1 APRIL är det premiär!!
Ha det gött!! Och må vårsolen lysa på er alla!!

Mvh; Henke

Nedan finner du lite vårnyheter från Alcro.se


Rummen flyttar ut – nu inreder vi trädgården och balkongen

Det stora inredningsintresset i Sverige fortsätter växa och flyttar ut i trädgårdar och på balkonger. Genom inredningen i våra uterum går miljö som en röd tråd. Vi sköter om våra möbler så att de håller längre och vi väljer produkter som är skonsamma för miljön.

– Att piffa till second hand-prylar istället för att köpa nytt är bra av hållbarhetsskäl, men ger också en mer personlig prägel. I dag finns miljöanpassade färger för i stort sett alla måleribehov. Du kan olja altanen, måla utemöbler och till och med lacka staketet med lösningsmedelsfria produkter, säger Maria Midby Arén på Alcro Färg.

Stylisten Tina Hellberg har använt Alcros produkter till utemiljöerna på bilderna.

– Det går att skapa härliga rum ute med färg och anpassad textil som kan sitta kvar dygnet runt. Men det ska inte vara en utställning – vilket ju gäller inredning i stort – utan mysiga platser där vi vill sitta länge, äta, umgås och vara tillsammans, berättar Tina Hellberg.

Träbordet och bänken är målade med täckande Bestå Fönsterfärg. Stolarna är målade med Mekanlack Aqua. Altangolven har fått olika karaktär genom lasering med svartpigmenterad Altan Lasyrfärg respektive oljning med Alcro Träolja.