Nu kommer den snart, min hjälpsamma webshop för er hemmafixare….

Hej allihop!

Stora nyheter!! Nu är det nära, inom en snar framtid så lanserar jag www.henkesmalarshop.se! 
En hjälpsam webbutik till er alla därute i landet som letar efter den perfekta penseln för att t.ex. måla sina snickerier, eller bra tapetverktyg för att tapetsera, eller en kanonrulle för att måla taket osv , osv, Min webshop kommer att vara öppen dygnet runt alla dagar om året!

Du kommer som kund att hitta riktigt bra måleriverktyg till bra priser, samt att mina tips och råd för att du skall lyckas på bästa vis naturligtvis följer med på köpet!  Det kommer även på ett flertal artiklar finnas små videofilmer där jag visar hur just detta verktyg fungerar och bör skötas för att du skall ha så stor glädje och nytta av det i ditt arbetande som möjligt, allt för att kunna hjälpa dig till absolut bästa resultat.

Så håll utkik för när som helst är den här…. henkesmalarshop.se     –  snart i en webbläsare nära dig ……
ett bra sätt att hålla sig uppdaterad är förstås att anmäla sig till mitt NYHETSBREV..

Ha en fantastisk dag !!

Mvh; Henke