Mera filmer om hur man kan göra när man målar…

Nya filmer på gång….

Ja så är hösten här med regn och ruskväder. Väder för att kura ihop sig inomhus och kanske elda lite i vedspisen och börja förbereda sig för vintern. Flera av oss använder hösten till att renovera inomhus, kanske man skall sätta upp nya tapeter i något rum eller kakla om i sitt badrum, hursomhelst så finns det massor med projekt att ta tag i nu när sommaren är över ifall man vill. I min strävan efter att hjälpa till i ert renoveringsarbete så håller jag på för fullt med att göra nytt material till min hemsida.

Mera filmer om hur man kan göra när man målar, jag har gjort ett par nya filmer om t.ex. hur man gör när man skall måla ett spänt papptak, det är många av er som skriver frågor till mitt frågeformulär om just detta, så därför har jag gjort en liten instruktionsfilm om hur man målar spända papptak. En annan väldigt vanlig fråga jag får är om hur man tapetserar med en s.k. Easy-Up tapet, så då har jag gjort en liten film om detta också. Vidare under hösten/vintern så kommer det filmer om hur man målar spegeldörrar, bredspacklar väggar osv. allt för att ni därute i hemmen skall kunna få hjälp i erat renoverande, när ni behöver hjälp. Lite av min tanke med Henkes målartips.se är att ni skall kunna gå in på sidan närsomhelst och utan att behöva logga in med några lösenord, koder å annat, lätt skall kunna få professionella råd och tips om hur ni skall gå tillväga för att uppnå ett bra resultat.

Så jag hoppas att ni skall finna det som ni söker på min sida, och om ni inte gör det så skicka gärna en fråga via “fråga-Henke” formuläret så svarar jag så fort jag hinner!

Ha det gött och ha en bra höst!

Med vänlig hälsning: Henke