Hej allihop!Våren är som sagt här och med den en massa nya fina tapetkollektioner från bl.a MIDBEC.

Nyss upplagd i shoppen är ingen vårnyhet men ändå en eftertraktad barnkollektion som heter GIGGLE från Midbec tapeter. Den innehåller färgglada och härliga tapeter till barnen, så är du sugen på nya tapeter i barnens rum så kolla in GIGGLE HÄR !

Sedan är de sprakande färska tapetkollektionerna  HIGH FLOW  , AKINA samt HAV&LAND även de från Midbec tapeter på gång att läggas upp i shoppen!

HIGH FLOW innehåller varma mjuka pasteller blandat med blommor och jättefin ränder, passar utmärkt i alla rum tycker jag. De randiga tapeterna ser nästan handmålade ut och ger ett mjukt och vilsamt uttryck. Kolla in HIGH FLOW HÄR!

Senaste kollektionen från KHROMA ( via Midbec) heter AKINA. Den innehåller makalöst vackra tapeter med fantastisk känsla, det är frustrerande som E-handlare att inte kunna förmedla själva känslan i tapeten utan bara bilden av hur den ser ut. Vill ni ha ett prov på någon tapet ni är intresserad av ur kollektionen så kan ni beställa det via mejl av mig.

AKINA har mjuka sköna kulörer med spännande mönster och väggmotiv som är grymt snygga!  Vi håller som bäst på att lägga upp denna kollektionen i shoppen, så håll utkik för den kommer inom de närmsta dagarna.

Det var allt för nu, titta in shoppen och hitta din favorit!  www.henkesmålarshop.se

Ha det gött!!

Mvh Henke