Här kommer mera tapetnyheter…

Hej igen !!

Här kommer det lite mer tapetnyheter!

Idag hade jag besök av Peter Jansson från Eco-Boråstapeter på jobbet. Han visade lite kommande kollektioner, bl.a VINTAGE som jag ju smygvisat lite bilder från, kan lova att i verkligheten är den jättefin och innehåller även bårder och det är ju lite kul att det kommer tillbaka:-) mycket bra tapetkollektion som är väl värd att vänta på, så skriv in den 22:e Februari i era kalendrar för då släpps VINTAGE på www.henkesmålarshop.se (och i övrig färgfackhandel )

Sedan visade Peter en nyhet från Eco, den kollektionen heter ECO EXCLUSIVE, helt galet sjukt snygga tapeter !!! Nu snackar vi flock och metallic som skimrar i olika färgnyanser beroende på hur ljuset faller på tapeten, sååå jäkla fränt !!! Fantastiska mönster som gör att jag önskar att jag hade massor med rum att tapetsera om 🙂

Kommer om några veckor, återkommer med exakt datum för release i min shop, men så länge får ni här lite bilder att dregla över:-)

Både VINTAGE och EXCLUSIVE är naturligtvis sk Easy-up tapeter där limmet skall appliceras på väggen, mycket enklare och roligare tapetsering:-)

Ha det gött så länge!

Mvh; Henke

Bilder nedan från Eco-Boråstapeter.