Penseltillverkaren ANZA har släppt en ny serie penslar.

Ny fasadpensel från ANZA.

Penseltillverkaren Anza har släppt en helt ny serie med verktyg för i första hand yrkesmåleriet, men även för dig som inte har måleriet som yrke, men som skall måla om ditt hus under sommaren. Fasadpenseln heter Anza Mix och är 120 mm bred, den har blandborst som är perfekt vid målning med vattenburna fasadfärger såsom Alcro Bestå, Jotun Demidekk Optimal osv. Blandborstet i penseln gör att den håller färgen väldigt bra, dvs den får inte färgen att droppa ur penseln under arbetets gång, det är även slitstarkt så du kan måla mycket innan den är slut, handtaget är av 2-komp. som är behagligt att hålla i, du kan även ta loss änden på penseln och trä på ett förlägningskaft ifall du inte når ordentligt.! Finns att köpa t.ex i Coloramabutikerna. Bra att komma ihåg är att en bra pensel är förutsättningen för att lyckat resultat,samt att det blir så mycket lättare att måla!!

Mvh:Henke