Nu är Frågor och Svar sidan uppdaterad

Hej hopp i höstrusket !

Nu när hösten dundrat på i vårt avlånga land så kanske lusten för att fixa till lite inomhus innan jul börjat krypa fram, ni har säkert många ideér och funderingar, ni skickar enormt mycket frågor till mig, vilket jag tycker är oerhört roligt ! Jag försöker svara så fort jag kan, men ibland kan det dra ut lite på tiden, men håll ut jag försöker alltid att svara. Jag har precis nu uppdaterat sidan med Frågor och Svar, så nu finns det lite nya frågor med svar att läsa för att kanske få svar på just Er fråga, jag har gjort ett litet märke på sidan där det står ( ”Uppdaterat 2009-10-24″) under den rubriken följer nya frågor. Jag skall jobba på så fort jag hinner med att publicera fler frågor.

Ett litet ord på vägen……”Om det är värt att göras, så är det värt att göras väl…..”

Ha en fantastisk höst !!!

Mvh: Henke