Här kommer en ny film om hur man bredspacklar med rullspackel..

Tjena allihop!

Här kommer en ny film om hur man kan bredspackla med Alcro Lätt Rullspackel. Att rulla på spackel när man bredspacklar är lättare och går snabbare och är dessutom roligare och vid än traditionell bredspackling tycker jag, kan absolut rekommendera detta sätt att spackla, både för yrkesmålare och glada amatörer!

Alcro Lätt Rull, är väldigt lätt att använda, lättslipat och helt enkelt riktigt kul att jobba med:-) Så för Er som tänker spackla lite väggar eller för den delen vanliga skivskarvar på t.ex. gipsskivor så är detta något jag tycker ni skall testa. Finns att köpa i färgfackhandel och naturligtvis på www.henkesmålarshop.se …

Passar samtidigt på att önska Er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR !!!

Ha det gött!!
Mvh; Henke