Tjena !!

Dessvärre har jag haft lite krångel med min e-post ett tag, jag får ju en massa frågor från er och jag svarar på allt, men tyvärr så hände det något med min dator som gjorde att lite frågor till mitt frågeformulär försvann, så ni som vet med er att ni inte fått något svar på er specifika fråga, skicka den gärna igen så skall jag svara så fort jag fått den, beklagar detta och ber om ursäkt ifall det blivit krångligt för er.

Mer glädjande är att ni besöker min sida flitigt och det tackar jag för!!! Har väldigt hög besöksfrekvens nu!!

Saker att se fram emot är Boråstapeters nya kollektion ” Falsterbo” som kommer den 16.e september…..och nya färg från Alcro som heter ” Kashmir”……hösten kommer att bli go!!

Jag är bortrest ett par dagar nu, men tillbaka på torsdag den 2:a september…

Ha det gött!!

Mvh. Henke