BREAKING NEWS! Nya Henkes Målartips är här! Samma plats – www.henkesmålartips.se – men i ny kostym. Klicka er gärna in och ta en titt och berätta vad ni tycker!

Det är nu 15 år sen jag startade Henkes Målartips efter en idé från en kompis. Sen dess har jag försökt dela med mig av det jag kan inom måleriyrket och dess tillhörande områden till er hemmafixare runt om i världen. Sidan har genomgått små förändringar då och då under åren för att försöka hållas uppdaterad och givande för er som besökt den.

I höstas (2020) träffade jag av en händelse Charlotte och Maria som äger och driver den relativt nystartade mediebyrån Lemonade Creative Studio, och efter ett antal möten där vi slog våra kloka huvuden ihop bestämde vi oss för att göra en ordentlig förnyelse av både hemsidan och Henkes Målartips som varumärke. Med deras stora kunskap, engagemang och fingertoppskänsla började vi bygga och fixa. Det är mycket tack vare deras driv och energiska arbete som gjort att henkesmålartips.se fått ett helt nytt och fräscht utseende och nu är redo för framtiden!

Jag hoppas att ni gillar det ni ser och tycker att sidan är givande samt att ni hittar det ni söker. Jag kommer naturligtvis fortsätta dela med mig av mina tips och idéer till er alla, allt för just ert renoveringsprojekt ska gå så smidigt som möjligt och bli precis så bra som ni har tänkt er. Det är KUL att fixa hemma!