2013-04-02 @ 20:55:37

Hej !

Nu har jag lagt till en himla bra produkt som underlättar vid renoveringen.!

SPACKEL PÅ RULLE
Easy Cover är en armerad tapet som effektivt täcker ojämna under- lag och ger en slät yta för tapetsering och målning på väggar och tak. Den används också på målad glasfiberväv för att få en slät yta att tapetsera eller måla på. Easy Cover är en lätt och smidig produkt där en rulle snabbt täcker hela 6 kvm. En hundraprocentig optisk täckförmåga gör att du inte behöver grundmåla. Easy Cover har dessutom en miljövänlig bestrykning och är ett hälsosammare och renare alternativ till spackling med besvärande slipdamm.

Jag har provat denna ett flertal gånger själv och tycker att denna är smidigare att använda än den andra Easy-cover väven. Select är mer följsam och enklare att arbeta med eftersom den bara är 60 cm bred, då blir det ungefär som när man tapetserar.

Denna produkt är perfekt för dig som har t.ex glasfiberväv på väggarna och inte vill eller kan bredspackla, då är Easy-Cover Select räddaren i nöden:-)

Du hittar den HÄR

Ha det gött och sköt om Er!

Mvh; Henke