Just nu får jag en massa mejlfrågor från er…

Hej allihop!

Just nu får jag en massa mejlfrågor från er ute i landet. Jag försöker att svara på ALLA frågor som kommer in till mig, men det visar sig dessvärre lite då och då att det inte går att svara er för att mejladressen inte stämmer, så ett litet önskemål från mig är att ni kollar att ni fyllt i er mejladress korrekt så att jag har en chans att svara er, för jag vill verkligen hjälpa er så mycket som möjligt och det känns lite tråkigt ifall jag inte kan nå fram till er

Passa samtidigt på att kolla in min webshop på www.henkesmålarshop.se  och kolla runt bland penslar, rollers,, fiffiga burkhållare osv, allt ni behöver för att göra erat målararbete proffsigt!
ps, snart är det ju skärtorsdag…..kanske skulle ha påskpris på brytbladsknivar……..    (nä skojja bara, hehe)

Ha det gött !!

Mvh, Henke