Hej !

Kakel och klinker är väl det som de flesta vill ha i sitt badrum. Det ger en känsla av lyx, elegans och är relativt lätt att underhålla. Det finns oerhört mycket variationer på kakel och klinker, både former och utseende finns i överflöd.

Man kanske börjar med att surfa runt på olika sidor med kakel och klinker för att skapa sig en bild om vad som finns, det finns massor av olika miljöer och bilder på olika badrum, nästan för mycket ibland kan jag tycka, blir svårt att välja:-)

bild från vedum.se

bild från pinterest.combild från konradsson.se

Man kan skapa oerhört fräcka detaljer och känslor i ett badrum om man jobbar med fondväggar eller bara små genomtänkta detaljer här och där , belysning är ju något man kan jobba med en hel del för att skapa olika stämningar i rummet, finns ju mycket ledskenor, små spotlights som man kan punktbelysa med osv osv…

bild från lighthouseab.se

Tänk på att titta på den kakelplatta du valt på riktigt!, en bild på nätet kan inte återge hur plattan ser ut på riktigt, så beställ en provplatta så att du ser hur den ser ut i verkliga livet:-)

Lycka till!

Med vänlig hälsning,; Henke