Tjena !

När man besiktigat sin husfasad och konstaterat att den är i såpass bra skick att det går att måla om den så är det dags för tvätt.

Tvätt av fasad är oerhört viktigt, oavsett om man tycker att huset ser ok ut och inte ser så värst smutsigt ut så ÄR fasaden smutsig.

Man måste alltid tvätta fasaden innan man sätter igång och skrapar och grundar och målar osv. för att den nya fasadfärgen skall fästa ordentligt och hålla länge. Det finns massor av olika tvättmedel för hus ute på marknaden, och olika system för hur man skall tvätta med dem, följ alltid tillverkarens rekommendationer och anvisningar för bästa resultat… och till er som hört att YES diskmedel funkar bra till hustvätt…. NEJ det gör det inte!, YES är ett diskmedel och bör endast användas för just smutsig disk INTE till att tvätta huset med!

Här kommer två filmer om just fasadtvätt:-) ( glöm inte att göra popcorn innan filmen börjar:-) och lycka till med er fasadtvätt!

Ha det gött!

Med vänlig hälsning,; Henke