Tjena !

Lite tips från Alcro Trend.

Med vänlig hälsning; Henke

En däckstol, en kikare, en bulle, en kopp kaffe och ett trevligt sällskap på bryggan i sommar ger det perfekta semesterhänget. Måla stolen med Alcro fönsterfärg så kan den stå kvar till nästa dag, och nästa och nästa.

Alcro Bestå fönsterfärg fungerar precis lika bra för dina utemöbler som för fönster. Produkten täcker bra och är hållbar i alla väderlekar. Grunda först med Bestå Grundfärg. Den torkar snabbt, minskar risken för genomslag av taniner från virket och hindrar fukt från att tränga ner i träet.

En säng till övers?

Den här härliga utesängen byggdes av en sängstomme och några rep, perfekt för lata dagar, sommar i P1 eller en middagslur. Grunda sängen med Bestå Grundfärg och slutstryk med fönsterfärg, så kan sängen hänga kvar hela säsongen.