Tjena allihop!

Nu går augusti mot sitt slut och denna helt fantastiska sommar håller på att gå över i höst, hoppas hösten blir minst lika fin som sommaren varit ( och är fortfarande)

Hösten är den tid på året då det dundrar på med nya fräscha tapetkollektioner, den 5:e september släpps en av Eco-Boråstapeters riktiga storsäljare, nämligenECO DECORAMA Easy-Up i ny version!

Denna kollektion innehåller hela 60 olika tapeter ,och det finns mönster och kulörer som passar överallt, Decorama Easy-Up håller väldigt hög kvalité´och är otroligt lätt att tapetsera med samt är grymt slitstark!

Så för Er som letar efter riktigt bra tapeter, håll utkik den 5:e September!

Mera nyheter från Eco-Boråstapeter är kollektionen EARTH, även denna en himla snygg kollektion med många spännande mönster, denna släpps lite längre fram, men nedan finns lite bilder att kolla på så länge:-)

Vidare har jag lagt upp lite nyheter på verktygssidan, b.la en riktigt bra ( och cool) tapetficka att ha alla sina tapetverktyg i när man tapetserar, även en lite enklare men bra tapetkniv med medföljande rakblad, samt en kanonbra tapetborste och ett tapetset för den som vill köpa både en tapetkniv och ett tapetverkyg tillsammans.

Kom ihåg att det faktiskt blir både enklare och snyggare när man har rätt sorts verktyg när man tapetserar eller målar osv, 🙂

Ha det gött så hörs vi snart igen !!
Mvh; Henke

ps Tusen TACK till alla GILLA-markeringar ni ger mig på FACEBOOK !! 🙂 det värmer!!