Tjena !

Här kommer lite nyheter från Alcro.  Text och bilder nedan är från alcro.se

Mvh: Henke

Nyhet: Milltex Renova & Milltex Multistopp

När man väljer produkter till svårare problemytor som tex brandskador, vattenskador och träpaneler är det viktigt att ytan först förseglas. Vi presenterar nu ett nytt heltäckande målningssystem med utmärkta isolerande och spärrande egenskaper: Milltex Multistopp, Milltex Renova Grundfärg och Milltex Renova Helmatt Grund- och Täckfärg.

Läs mer här:    https://alcro.se/pro/sparrande-produkter

 

Nyhet: Platina blank täckfärg

Äntligen! Våra metallfärger för utomhusbruk får en ny familjemedlem. Platina Blank Täckfärg för tidigare målad eller grundad stål, zink och aluminium. Färgen bildar tillsammans med grundfärg ett utomordentligt skydd mot rostbildning. Den är utvecklad för långa underhållsintervaller och har mycket god glans- och kulörhållning. Ger en jämn, blank finish med en elastisk och slagtålig färgfilm.

Läs mer här :  https://alcro.se/pro/produkter/platina-blank-tackfarg