Jag tröttnade på tapeten i mitt kök…

Hej allihop!

Här kommer ett tips på hur man ganska lätt kan piffa upp sitt lilla kök eller annat valfritt rum.
Jag tröttnade på min tapet i köket och bestämde mig för att sätta upp en fototapet för att göra köket lite mysigare.
Det är otroligt skoj att tapetsera med fototapeter, jag tycker det är oerhört kul att se hur bilden växer fram på väggen.

Jag började med att hyvla ner skarvarna på den tapeten som satt på väggen med en tapetskarvhyvel , detta gjorde att jag inte behövde spackla så mycket, jag spacklade ut skarvarna med ett vanligt sandspackel ( Alcro Lätt Hand) .

Efter att spacklet torkat så slipade jag av det lite lätt och dammade sedan av väggen, dax att tapetsera!

Fototapeten jag valt kommer från photowall.se, de har väldigt mycket olika mönster att välja mellan och tapeterna håller hög kvalite´och är lätta att tapetsera med. Våderna är numrerade så det är sprättlätt att få det i rätt ordning. De är av sk Easy-up kvalite´så limmet appliceras på väggen och tapeten sätt sedan i det blöta limmet på väggen, busenkelt och himla skoj!

Arbetstid totalt för detta blev ungefär 2,5 timme inkl underarbetet.

Så vill ni förändra ett rum på ett relativt lätt sätt kan jag varmt rekommendera detta:-)

Ha det gött!!
Mvh; Henke

Så här såg det ut innan….

och här växer björkarna upp….:-)

och så här blev det tillslut…