Hej allihop!

Nu är shoppen öppen igen efter lite uppdateringar osv, sommaren går väl mot sitt slut och den har väl inte varit vad vi önskat oss av sol och värme iallafall här i mina hemtrakter, men vädret är inget vi kan göra något åt utan det är bara att blicka framåt och se fram emot en förhoppningsvis bättre och mysigare höst:-)

Det kommer flera nyheter osv under hösten med bla. flera spännande och snygga tapetkollektioner, först ut kommer kollektionen ”ALTA GAMMA” från Midbec, helt suverän kollektion med skitcoola väggmotiv matchade med härligt strukturerade enfärgade tapeter, håll utkik säjer jag bara!! 🙂

Kollektionen ” LILLEBY”(dock ingen höstnyhet men väldigt populär) från Eco-Boråstapeter håller på att läggas upp och kommer inom kort att bli tillgänglig för köp i butiken. Denna kollektion riktar sig til såväl barn som vuxen, mycket snygg och tilltalande kollektion i Easy-up kvalite´som underlättar vid tapetseringen.

Nytt på sidan är också den flik där ni kan läsa om de kundomdömen jag fått från er fantastiska kunder som handlar hos mig, till Er alla ett stort TACK för att ni har valt min shop och att ni delat med er av era synpunkter!

Med detta vill jag önska Er alla en trevlig och härlig inredningshöst med massor av spännande att se fram emot i höstmyset:-)

Ha det gött!!

Mvh; Henke

Bilden nedan är från Midbec.se kollektionen Alta Gamma som kommer inom kort!