Chianti är månadens kulör i augusti

Tjena !

Mera nytt från alcro.se, är du nyfiken på vilken som är månadens kulör så kan du kolla här!

Mvh; Henke

text och bilder nedan från alcro.se

månadens kulör

Bjud in till samtal med ombonad färgsättning

Chianti är månadens kulör i augusti

Vi går mot sensommaren. Lite kyligare morgnar, friskare vindar och regntätare kläder. Livet inomhus börjar så smått locka, för många av oss. Tankar på inredning, mysbelysning och mörkare kulörer ersätter bad och sand i hela hallen.

– Suget efter dova färger ur den röda färgskalan gör sig påmind, och jag föll för kombinationen Chianti och Böna. Det känns kryddigt, lugnande och värmande på samma gång. Som en lång härlig middag med vänner, med mycket prat och skratt under en sån där kväll när det precis börjat blåsa lite ute, men det ändå är helt lugnt att ha en tunnare jacka och en stickad tröja för att slippa frysa på väg till eller från middagen, säger stylisten Dennis Valencia om sitt stilleben i månadens kulör Chianti. 

Precis som sommarens grillkvällar, nåväl, kanske inte just denna sommar, med vänner och familj, flyttar vi alltså in runt matbordet igen. Och ombonande och dova Chianti och Böna ramar in precis sådana kvällar, enligt Dennis.

– Jag hade ganska mycket tankar kring mat och prat när valet föll på Chianti, och jag tänker att den här kombinationen funkar bra i det rummet där en vill ha just det. Såsom i köket, vid matplatsen eller i vardagsrummet. 

Tävla om färg

Varje månad låter vi våra följare på Instagram vara med och tävla om tre presentkort á 2000 kronor genom att berätta vad man vill måla om i månadens kulör. Nästa chans att vinna färg till ditt inredningsprojekt kommer om en månad. Följ oss idag