Nu ligger hela Borosan Easy-up i shoppen…

Hej allihop!

Det börjar dra ihop sig till jul. Och då skall man ju fixa julklappar till nära å kära:-). Det är ju väldans inne med å renovera huset nu, folk grejar som aldrig förr, och det är ju kul. Så mitt julklappstips är att ge bort en upplevelse till någon du tycker om!

Varför inte ge bort lite tapeter eller käcka penslar eller något annat vettigt måleriverktyg i julklapp. Det blir en klapp som den du ger den till får en upplevelse av och en försköning av sitt boende, och samtidigt kanske det blir en klapp som engagerar kompisar, släkt osv,  helt perfekt! 🙂

Titta in i butiken och kolla in t.ex Borosan Easy-Up, en grymt fin tapetkollektion med hela 60 olika tapeter att välja å vraka på. De är dessutom grymt lätta att tapetsera med, och är enormt slitstarka !  kolla in dom här : http://www.henkesmalarshop.se/sv/artiklar/tapeter/borosan-easy-up/index.html

Hej så länge!

Mvh; Henke