Hej allihop!

Äntligen har våren kommit till de flesta av oss i landet ! Just nu är det många som håller på att greja och fixa med sina verandor,altaner osv. Tänk på att tvätta noga innan ni oljar med ny träolja, håll samtidigt lite koll på frömjöl från björkar osv. det är ju inte så kul och få frömjöl osv i den nya träoljan.

Ni som går i träoljetankar, och letar efter ett alternativ till ”vanlig träolja” kan jag rekommendera de olika varianter av terasslasyrer som finns. T.ex Alcro Altan eller  Jotun Demidekk terasslasyr  är bra alternativ till olja, de håller betydligt längre och man kan nyansera de i olika kulörer.  Mycket bra !  kolla mer på www.alcro.se eller www.jotun.se

För dig som vill ha ett grånat silveraktigt utseende så kan märket Sioo Träskydd  vara något att ta sig en närmare titt på. Det är en enligt tillverkaren ”världsnyhet”  inom sätt att behandla träaltaner osv. .  Se och läs mer på www.sioo.se

Snart blir det mera instruktion/inspirationsfilmer på henkesmålartips.se, jag har spelat in några fler filmer om olika saker, bla, bredspackling, uppsättning av fototapet, och lite allmänna tips mm till er alla hemmafixare, håll utkik inom den närmsta tiden

Samtidigt vil jag passa på att önska er alla en riktigt GLAD PÅSK!  och kom ihåg att på www.henkesmålarshop.se  är det alltid öppet!!

Ha det gött i vårsolen !!

Mvh; Henke