Lite nytt utseende på sidan…

Tjena allihop!

Årets sista dag är här… å då blir det förhoppningsvis god mat, trevligt sällskap..lite bubbel ifall man tycker om det, raketer, nyårslöften osv, osv… 🙂

Men det är ju några timmar kvar till tolvslaget och då är mitt tips att kanske kolla på lite film, och varför inte passa på att lära sig något samtidigt som kan vara bra att kunna, HenkePlay, är en ny funktion för att kolla mina instruktionsvideos, som alltid när det är lite större ändringar och fixande på min sida så är det den fenomenala Daniel Askås hos Askås Internet- & Reklambyrå som ligger bakom, TACK för hjälpen Daniel!!

Jag hoppas att 2012 blir riktigt, riktigt bra för Er alla som har varit här på min sida under året, och stort tack till alla er som skrivit frågor till mig eller handlat i min webshop, eller på annat sätt varit i kontakt med mig:-)

Ha en fantastisk nyårsafton och ett fantastiskt 2012!!
GOTT NYTT ÅR !!

Mvh; Henke