Hej allihop! Nu börjar hösten smyga sig fram, dax för en massa höstmys alltså…

Japp, det är bara att inse att hösten kommer allt närmre. Men det är ju inget att hänga läpp för eller hur?

På hösten kommer det en massa nya häftiga och snygga tapetkollektioner och en massa annat skoj i färgvärlden! Så det finns all anledning till att låta inspirationen och kreativiteten flöda för fullt.

På www.henkesmalarshop.se finns det lite nya tapeter upplagda, jag kommer att fylla på kontinuerligt under hösten/ vintern, så glöm inte att kolla in där ibland för att se nyheter osv, inom måleriverkyg, tapeter, färg mm.

Att tänka på så här års när det gäller utvändig målning är ju att inte börja måla för tidigt på morgonen, det är mycket fuktigt vid den här årstiden och dagg osv måste torka bort innan det går att måla.

Måla heller inte för länge in på eftermiddagen/ kvällen eftersom kvällsdaggen kommer tidigt och kan bidra till att man får sk daggmattning på sin fasad. Detta syns som matta fläckar på fasaden och är ju inte så snyggt.

Hoppas målarglädjen hos er håller i sig och att det ni målar eller tapetserar mm, mm blir precis så snyggt och bra som ni tänkt er, tänk på att bra färg, riktiga måleriverktyg, lugn och ro är viktigt för att målerijobbet skall bli bra, ( och en fika lite då och då)

Nu skall jag dricka en skvätt kaffe och provsmaka min dotters nybakta kladdkaksmuffins

Ha det gött allihop!!
Mvh; Henke

Boråstapeter LACE artnr 1336 www.henkesmalarshop.se