Nu har jag lagt in en ny serie penslar..

Tjena alihop!

Nu har jag lagt in en ny serie penslar som lämpar sig för oljefärgsmålning i min shop. Serien heter ” Mäster” och har naturborst med 90-tops som gör att penseln håller bra med färg och är helt suverän att måla med när man använder oljefärg. Ni som kanske målar era fönster i sommarstugan eller hemma i villan, kan jag tipsa om Mäster Proffs Oval anstrykare som är helt grym vid fönstermålning med oljefärg!! Så välkomna till www.henkesmålarshop.se för att bekanta er med dessa fantastiska penslar för oljefärgsmålning!

TIPS.  penslar som man använt i oljefärg, mår bäst av att förvaras i vatten när man t.ex tar fikapaus. Det är värt att vårda sina penslar noga eftersom dom faktiskt blir bättre och bättre att måla med allteftersom man sliter in dom. Tillslut är ju penseln förbrukad, men den håller i många år om man är rädd om den.

Ha det så gött och hoppas ni njuter av sommaren!

Mvh; Henke