Våren är på G och många av Er är sugna (eller tvugna) på att måla lite utomhus. Kanske är målningsprojektet att måla sitt hus eller kanske bara lite trädgårdsmöbler osv.

Trendkulörer verkar gå i grönt, men det kan ju vara en vårflirt oxå, välj noga när ni väljer kulörer till Era målningsprojekt, allra viktigast är det kanske när man väljer kulör till sitt hus, men även kulören på trädgårdsmöblerna, uthuset, favoritstolen osv, är viktig för att man skall bli extra nöjd med sitt resultat.

Det är som vanligt så här års mycket undersökningar om vilken utvändigfärg som är bäst att måla sitt hus med, det är mycket diskussioner om alg/mögel påväxt mm. Jag tänker inte kommentera dessa undersökningar, utan låter sunt förnuft samt Era egna funderingar kring detta råda. Var och en har sin egna uppfattning om vad de tycker är rätt.

Jag har ändrat om lite på min hemsida, den har fått lite nytt utseende som jag hoppas ni gillar, samt lite nya funktioner. Jag får många frågor av Er ute i landet(och en del från utlandet!) detta är väldigt trevligt tycker jag. Många av er ställer liknande frågor och dessa har jag försökt sammanställa till en liten fråga/svar-sida där tanken är att ni snabbt skall hitta svar på en del frågor. Jag uppdaterar denna kontinuerligt för att hålla den så ”ny” som möjligt. Hittar ni inte svar på Er fråga på denna sida så går det jättebra att mejla via Fråga-Henke formuläret, det är som sagt jättekul med frågor från Er !!!

Min gästbok sida har dessvärre blivit bombarderad av en massa skräp den senaste tiden så den tänker jag stänga en tid framöver, kanske jag öppnar den igen i framtiden, beklagar detta.

Jag var på en liten designresa till London för nån månad sedan. Det var kul och se lite olika designers utbud, t.ex Designers guild, Osbourne&Little osv. På tapetfronten så verkar stormönstrade, gärna blommigt dominera just nu och det verkar hålla i sig även under hösten. Skimmrande tapeter med svaga mönster som glimmar lite i silver eller guld är också modernt nu, helt klart är att det är mönstrat som gäller.

Boråstapeter släpper sin nya kollektion ”ETAGE” nu i dagarna, naturligtvis i Easy-up kvalitet, den är mycket fin tycker jag, den innehåller tapeter till i stort sett alla rum i ett hushåll så det är bara att välja och vraka i denna tapetkarta. Man kan ju passa på och tapetsera om nått rum i sommarstugan ifall det regnar nån dag under sommaren!!.

Ha det så gött !!

Mvh: Henke