Blå tejp till fönstermålning…

Så här års så är det många som målar sina fönster utvändigt, och trots att man har en bra fönsterpensel så kan det ibland vara lite trixigt att få till raka fina kanter vid sparmålning mot fönsterkittet.

Men det finns hjälp till detta, 3M blåa fönstertejp ! Den klibbar ”bränner” inte fast i glasrutan utan är lätt att få bort efter att du målat färdigt dina fönster. Detta är mycket bra då annan tejp lätt klibbar fast på glasrutan efter en dag elle så, då blir det väldigt jobbigt att tvätta bort limrester från tejpen mm.

Så skall du måla fönster så kan jag tipsa om just denna, blåa fina Fönstertejp!   Finns bl.a att köpa på www.henkesmålarshop.se

lätt att beställa i shoppen, och så kommer ju tejpen rätt hem i brevlådan!

Ha det gött!

Mvh; Henke

 

Raka fina kanter!