Året går mot sitt slut..

Året går mot sitt slut och vi dundrar strax in i 2011. Jag vill tacka alla Er 170071 (hittills i år) besökare som varit på min hemsida under året. Jag har även fått  ungefär 1.200 mejlfrågor till mitt frågeformulär från er besökare där ni ställt frågor om just era grejer.

Det är tack vare Er som jag tycker detta är så kul!! Det är kul att få vara med er i era renoveringsprojekt och att kunna få hjälpa till så gott jag kan.

Jag vill också passa på att hälsa Buskhaga Hemservice välkommen som annonsör på min sida,  klicka er in på deras hemsida så kan de säkert hjälpa er med julstädningen eller fixa fint innan nyårsfesten… ( och säker hjälpa er dagen efter nyår med )

Så till sist vill jag önska Er alla en riktigt GOD JUL och ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!!

Med vänliga hälsningar ; Henke

ps,, och för er som vill ge mig julklappar……..en anmälan till mitt NYHETSBREV eller en ”Gilla ” kommentar på FACEBOOK räcker länge för mig