Massor av besök på min sida!

Tjena alla hemmafixare!

Hoppas att allt är bra med er och att era målningsprojekt går bra och att ni hittat det ni söker på min sida. Besöksfrekvensen bara ökar och ökar för varje månad som går jämfört med förra årets samma månader så det är bara för mig att  buga och säja ETT STORT TACK till alla er underbara människor i vårt avlånga land som är på min sida och hälsar på ! Jag håller som bäst på att uppdatera ”Frågor och Svar ” sidan för att ni lättare skall hitta svar på era frågor. Jag skriver så tangentbordet glöder för att så fort som möjligt hinna ge svar till alla er som ställer frågor till mig via mitt frågeformulär

Jag har blivit anlitad för att designa ett projekt åt en kund här i  Säffle, detta målningsprojekt kommer att filmas och sedan läggas upp på min sida för att ni som är gäster här på min sida skall kunna ta del av mina tips och råd på ett bättre sätt. Så håll utkik lite då och då för att se när den första filmen kommer ….

Jag vill också passa på att hälsa ALCRO färg välkommen som annonsör på min sida, Alcro är en av Sveriges största färgtillverkare och deras produkter håller stor kvalité och deras färg används flitigt av både yrkesmålare och privatkonsumenter. Alcro ligger i framkant när det gäller inovationer inom måleri och dess produkter, de har även en mycket stark miljöpolicy som ger er som kunder produkter som verkligen håller vad de lovar.

Jag har använt Alcro´s produkter i många år och vet att det är riktigt, riktigt bra grejer, så klicka gärna på deras länk och kolla in deras färgsättningsverktyg där du kan färgsätta både inom som utomhus ! Samt lär dig ännu mer om färg !

Nu skall ja jobba vidare för att se till att ni får de tips och råd ni behöver i ert renoverande!

Ha det gött !!
Mvh; Henke