Facebook, nyhetsbrev..

Hej hopp i vinterkylan!

Nu har det hänt lite nyheter på min sida, jag har som ni alla säkert sett en ”Gilla”-knapp på sidan, ni som har FACEBOOK får hemskt gärna gå in och ge er kommentar där om ni vill, ju fler desto roligare.

Jag kommer även att börja dela ut ett NYHETSBREV till de som anmäler sitt intresse via formuläret på sidan. Via nyhetsbrevet kommer ni att få info om nyheter i färgvärlden osv lite före alla andra… som besöker min sajt, jag kommer att ge lite omdömen om nya färger, penslar, tapeter mm och dela med mig ännu mer av mina tips för att underlätta för er som renoverar hemma.
Jag hoppas att ni tycker detta är en bra idé och att ni anmäler er i formuläret.

Sedan hälsar jag penseltillverkaren ANZA välkommen som annonsör till min sida, klicka gärna på länken fär att se och läsa mer om penslar och verktyg från Anza.

Anza gör kvalitetsverktyg och penslar såväl  till proffs som till privatkonsument, jag har använt Anza´s verktyg i många år och kan intyga att det är riktigt bra grejer. Tänk på att när ni tagit er tid till att renovera och måla om därhemma, valt en kulör eller tapet med omsorg och skall fixa till det där rummet som stått och väntat så länge, så är det ju inte så kul ifall eran pensel skulle vara den som är orsaken till att resultatet inte blev riktigt som ni väntat er…. som sagt en bra pensel är halva jobbet!!  och Anza kan det där med penslar!

Nedan kommer lite info om en ny färg från Alcro, den heter KRITVIT och är för dig som verkligen gillar vitt…

Text och bild nedan från alcro.se

Alcro Designers Kritvit – vitare än vitt, mattare än matt

Fram till nu har den som vill ha en vit vägg bara kommit halvvägs. Men nu kommer Alcro Designers Kritvit – en extremt vit färg, speciellt framtagen för dem som verkligen tycker att vitt är vackert. Den är vitare än någon annan färg som tidigare sålts i Sverige.

Upplevelsen av vita och matta färger är alltid kopplad till glans och ljusvinkel, och där finns också hemligheten bakom den nya färgen.

– Alcro Designers Kritvit innehåller en speciell kombination av pigment som reflekterar samtliga våglängder och gör den nästan lysande vit vid vissa förhållanden, säger Maria Midby Arén, på Alcro Färg.

Man har alltså inte hittat ett nytt supervitt ämne, utan en smart kombination av flera.

– Med Alcro Designers Kritvit kan man skapa extremt ljusa, svala rum som upplevs ha extra rymd, något som framför allt många arkitekter efterfrågar i dag, säger Maria Midby Arén.

Under hösten har Alcro med hjälp av Smartson Testpilot låtit 30 konsumenter testa färgen i sina egna hem. Responsen har överlag varit mycket bra – en tyckte till och med att det blev för vitt:

– Trodde inte det kunde bli så här vitt. Jag som skrivit så mycket om att jag ville ha så extremt vitt… Jag får helt enkelt äta upp min gamla hatt och erkänna att det blev för vitt för mig, skriver Caroline i testpiloternas blogg.

Trots sin matthet är färgen mer tålig än andra färger med samma glans och till och med avtorkningsbar. Den säljs i en ny praktisk femliters plastburk.