Furutak.. anyone?, japp trodde väl det, och hur mörkt och tråkigt är inte det då?

Furutak…anyone??, Japp trodde väl det, och hur mörkt  och tråkigt är inte det då???, jag har en hel del frågor om vad man kan göra ifall man vill måla sitt gamla mörka tråkiga furutak utan att täckmåla det. Och svaret jag brukar ge är använd Herdin´s Tak&Panelvitt det är en lasyr som är fenomenal att använda och ger ett jättefint utseende med lagom mycket trästruktur osv, alltså lätt att måla med, vattenburen vilket ger en behaglig arbetsmiljö, och livar upp ditt slitna tråkiga mörka tak, eller väggpanel. Nu när vi tyvärr  går mot mörkare årstider igen ( sommaren är som vanligt alldeles för kort och regnig!!) så kan vi behöva ljusa upp lite därhemma för att inte deppa ihop fullständigt när som en bekant till mig säjer, ”årstiden gyttja ” gör entré……..Skämt åsido, detta är en mycket bra produkt som verkligen håller vad den lovar, Herdin´s själva hävdar att den är droppfri, vilket faktiskt stämmer så gott som, om man jämför med andra tillverkares liknande produkter. Den finns i tre olika varianter, en som heter VIT, som ger ett vackert lite mjölkvitt utseende, en som heter EXTRAVIT som precis som namnet utger, skapar en yta som är lite vitare på en strykning, samt en nykomling i familjen som är så ny att den inte kommit ut på marknaden riktigt än, men den kommer även den att bli kanon, så håll utkik!!

Ha det gött i målningshösten!!

Mvh: Henke