Tjena !

Här kommer lite nyheter från JAPE, en produkt som garanterar mögelfria ytor i upp till 25 år. Jag har använt JAPE´s produkter i många år och alltid varit nöjd med resultatet, mest känt är väl JAPE Grönfri mot mossa på taket osv. så jag tycker det var viktigt att dela med mig av denna nyhet från JAPE.

Mvh; Henke

Få ett mögelfritt hus i 25 år

Jape lanserar produkten Inviro Protect som garanterar mögelfria ytor upp till 25 år.

Återkommande mögelangrepp i exempelvis duschar, på vindar eller i källare är ett vanligt problem för fastighetsägare. Därför har Jape utvecklat Inviro Protect som är långtidsverkande, skyddar utsatta ytor och som garanterar att åtgärden mot mögelangrepp blir effektiv och långvarig.

Den färglösa mögelskyddsfärgen Inviro Protect består av en specialutvecklad polymer som bildar en mikroskopisk plastfilm på ytan. Plastfilmen gör att möglet inte får fäste på ytan och utgör därmed ett effektivt långvarigt skydd mot framtida mögelpåväxt. Om ytan inte utsätts för slitage, exempelvis på en vind, är Inviro Protect långtidsverkande i upp till 25 år. En yta som är mer utsatt för slitage, såsom i en dusch, beräknas skyddet verka i cirka sex månader.

Inviro Protects unika egenskaper i kombination med en enkel applicering medför att du kan känna dig trygg och säker att behandlade ytor förblir mögelfria.

Inviro Protect

Långtidsverkande och förebyggande mögelskyddsfärg för alla ytor inomhus.

  • Garanterat skydd i upp till 25 år.
  • Används i förebyggande syfte.
  • Brukslösning, lätt att applicera.
  • Ekonomisk, täcker upp till 20 m2/l.
  • Kan kontrolleras med UV-lampa

Användningsområden
Inviro Protect är en långtidsverkande och förebyggande mögelskyddsfärg för vindar, båtar, väggar, bjälklag, krypgrunder, källare och badrum. Kan användas på alla typer av ytor inomhus, målade och obehandlade material, såsom trä, gipsskivor, spånskivor, puts, betong, kakel, kakelfogar, textilier och metaller.

Egenskaper
Inviro Protect förebygger angrepp av mögel och består av en specialanpassad polymer som utgör en mikroskopisk diffusionsöppen film. Skyddar från 6 månader till 25 år beroende på ytans läge och egenskaper. Produkten är lågviskös och innehåller inga lösningsmedel (VOC). Påverkas normalt inte av fukt, men effekten minskas om ytan utsätts för upprepad rengöring, rinnande vatten och slitage.