Alcro Servalack Exklusiv, för dig som vill ha högblank finish..

Alcro färg har släppt en kul nyhet, kommer lite info om den här…

All text och bilder kommer från Alcro.se

Mvh; Henke


Servalac Exklusiv – en vattenburen högblank färg

Nu kommer Alcro med en högblank lackfärg som är miljöanpassad. Servalac Exklusiv är vattenburen och passar till dekorativa möbler, köksluckor och snickerier inomhus. Den ger en exklusiv blank och modern yta på underlag av både trä och metall.

– Nu kan du rädda dina loppisfynd och samtidigt vara rädd om miljön, eftersom färgen är
Servalac Exklusiv fungerar på underlag av både trä och metall. Färgen har en exceptionellt hög ytfinish som gör den vacker och modern. Underarbetet är dock viktigt för att få en fin yta. Särskilt när man målar i mörka kulörer är blanka färger avslöjande för underlaget.

– Använd helst en helsyntetisk pensel av hög kvalitet på små ytor. På större ytor som dörrar eller köksluckor får man ett fantastiskt resultat med en lackfärgsrulle och efterslätning med pensel – eller förstås, spruta, säger Alf Berggren.