Nu är mina nya videofilmer klara..

Tjena!

Nu är några av mina nya videofilmer klara och går att kolla på under VIDEO på hemsidan. Jag har gjort (i samarbete med Daniel Askås på Askås I&R) nya instruktions-/tipsfilmer. Några är gjorda som demofilmer till min webshop och de filmerna hittar ni där, t.ex. lite om  hur en Tapetavrivare funkar, hur man använder en skärkloss och tapetlinjal vid tapetsering osv. Även ett tips om en s.k. Save Ring från ANZA, så gå in på www.henkesmålarshop.se och kolla in dom

Här på henkesmålartips.se så finns det en helt ny film om hur man kan sätta upp en fototapet, och hur snyggt det blir! En massa tips om detta i filmen ”Sätta upp fototapet” .

Sedan finns en liten miniserie om hur jag var med och designade en källarlokal till ett gym, i dessa två filmer visar jag t.ex. momenten Bredspackling, Takmålning, Väggmålning m.m, samt en hel del till tips som är bra att veta när man skall måla om hemma.

Min idé med www.henkesmålartips.se är att jag vill visa hur man kan göra när man målar,tapetserar osv på ett enkelt sätt och att det skall vara HELT GRATIS! för er som vill ha tips och rådgivning från mig. Det finns naturligtvis en massa olika varianter på samma saker , dvs det finns lika många lösningar som det finns yrkesmålare, många yrkesmålare har egna lösningar och tillvägagångssätt. Jag vill därmed ha sagt att mina sätt inte på något vis är bättre än några andra yrkesmålare, bara att detta är mina sätt som jag vet erfarenhetsmässigt verkligen fungerar.

Jag försöker ständigt att hitta nya och bättre samt enklare sätt att göra saker på för att ni som besöker min sida skall få så bra tips och tillvägagångssätt som möjligt!

Så veckans filmtips är t.ex ” Henke bygger gym del 1 & 2! Bara att poppa popcorn och bänka sig framför datorn för en stunds njutande av härlig bredspackling, tapetsering med fototapet, takmålning, skyddning av golv osv, osv .osv………  Mycket nöje!

Ha en fantastisk vecka !!

Mvh; Henke

Henke bygger gym del 1

Henke bygger gym del 2