Hösttips !
Hösten närmar sig med stormsteg, och sommarsäsongen lider mot sitt slut, men det finns ingen anledning att hänga läpp för det. Hösten 2008 innehåller en massa kul nyheter på både färg , och tapetfronten.
Alcro Färg har focus på sin nya kulörkollektion Ad.White. Den innehåller 11 brutna vita kulörer som inredaren och designern Eva Lilja Löwenhielm tagit fram. I den här kartan  får du råd om vilka vita kulörer som passar med vilka, lätt å käckt!!
Sedan kommer det en kulörkarta som riktar sig till barn ( och vuxna ) , ad.junior heter den och är framtagen av barn som fått fria tyglar när dom valt kulörer till olika rum och sammanhang, kulörnamn som Tigergrönt, Hårdrock, Blupp-Blupp, Strutt mm är riktigt kul.! Hämta din karta hos närmsta Alcro återförsäljare och låt din inspireras.
Jag får många frågor från er till min ”Fråga-Henke- mejl” , det är riktigt kul, under Augusti månad hade min sida 9.800 besök !! Tack alla för det, besöksfrekvensen går stadigt uppåt och det är jättekul tycker jag, jag skall göra en massa nya grejer under hösten för att göra så att ni som fixar och grejar i era hem skall få korrekta råd och tips om hur ni skall gå tillväga.
Så full fart mot hösten………

Ha det gött !! Mvh: Henke