Så börjar det närma sig höst igen, med den så poppar det upp en massa nyheter på färg, kakel, golv och tapetsidan, alltså dax att börja planera för de invändiga renoveringsprojekten och tvätta utvändig penslarna och hänga upp dem i garaget.

Här kommer lite nyhetstips från mig för att få igång Er renoveringslust.

Alcro färg, Eco-Boråstapeter och Mio möbler har inledde för ett tag sedan ett samarbete. Detta har resulterat i två ”kollektioner” ett med färg samt ett med tapeter, Mio Wall collection samt Mio Color collection. Detta är mycket snygga kulör samt tapetförslag som är väldigt användbara till både lägenhet som villa. Besök Er Colorama butik eller Alcrohandlare eller Mio möbelvaruhus för att njuta av dessa förslag. Det finns bra broschyrmaterial att plocka till sig på dessa platser oxå.

 

 

Boråstapeters stora höstnyhet på tapetsidan är kollektionen LINNÈ , tapeter som hänger ihop med 300-års firandet av Carl von Linné. Ett flertal svenska tapetdesigners har gjort var sin ”tematapet”. Hela kollektionen är väldig vacker med stilfulla,och njutningsbara tapeter som väcker lust och fägring stor!! Missa inte dessa.

 

Tarkett lanserar ett nytt laminatgolv som heter Seagrass, det är ett slitstarkt laminatgolv med hela 20-års garanti, har ett litet annorlunda men spännande utseende, riktigt kul med något annat än trä och klinkermönster.

 

 

 

 

 

Alfort&Cronholm släpper ochså ett laminatgolv av hög kvalitet, det heter CHESS och är som namnet låter ett trendigt schackrutigt golv, för den som vill ha något ”Nygammalt” riktigt fräscht och trendigt, gör sig bra i alla rum.

 

 

Mera Boråstapeter, denna serie heter NIVEAU och är en strukturvinyl i nonwowen papper, alltså en tapet där du kan limma direkt på väggen och sedan tapetsera, mycket enkelt, denna kollektion finns i 8 utseenden, 4 mönstrade i svart,vitt, brunt samt beige och 4 omönstrade i samma kulörer. De mönstrade tapeterna har ett riktigt läcker tryck, grymt fränt som fondtapet eller som tapet i hela rum, kolla denna tapet noga om du vill ha något riktigt fräckt med cool djupeffekt.

 

 

 

Mera Tarkett, 14 mm trägolv Ek-planka som heter EPOQUE, lackad i Proteco natura lack för att få ett oljat utseende men med en lacks alla fördelar, fantastiskt vackert golv!!!

 

 

Och på färgfronten så finns det som vanligt en uppsjö av kulörer att välja mellan, Alcro färg har precis i dagarna släppt sin Ad 08 kollektion med 35 nya kulörer som är framtagna av de inredningsdesigners som har färgsatt Casa Cor.

Jag kommer att skriva mer om Casa Cor lite längre fram, de av er som har möjlighet att ta sig till Stockholm och kolla in utställningen borde verkligen göra detta, ett unikt tillfälle att se det fräckaste i inredning just nu.!!

Denna bild har inget med Casa Cor att göra , utan visar bara kulörer i allmänhet