Tjena !

När det kommer till en av våra mest använda stolar..nämligen Toalettstolen finns det en massa olika leverantörer och varianter att välja mellan. Det finna olika höjder, olika sitsar mm, mm att välja på. Ta dig tid och välj med omsorg, du skall förmodligen ha den under en rätt lång tid ju:-)  .

En vägghängd modell är ju bra ur städningssynpunkt eftersom det är lättare att komma åt under stolen då man t.ex torkar golvet osv.

Det finns toalettsitsar som är mjukstängande, och sitsar med mönster på, och sitsar av trä osv, allt för att man skall kunna designa sin egen stol så den passar in i den övriga inredningen i badrummet.

Här nedan har jag några exempel på toalettstolar från Gustavsberg, kanske vår vanligaste och mest förekommande toalettstolsleverantör.

Med vänlig hälsning; Henke